Objednávky nad 1500 mají poštovné zdarma!

Adventní degustační kalendář čatní

ADVENTNÍ DEGUSTAČNÍ KALENDÁŘ ČATNÍ 

Ideální dárek pro milovníky dobrého jídla, kteří chtějí během adventu objevovat nové kombinace a chuťové zážitky.

Kalendář obsahuje 24x40g degustačních skleniček s širokovou škálou chutí. 

Každá sklenička je označena číslem od 1 do 24, které symbolizuje jednotlivé dny adventu.

Baleno v kartonové krabici.

Trvanlivost: 12 měsíců.

Skladování: skladujte v suchu a temnu do 20 °C. Po otevření uchovávejte v chladu do 8 °C a spotřebujte do 1 týdne.

Výrobce: Kreativní Kulinářství BEYDYZKA - Radka Bejdáková, Minská 2783, 390 05 Tábor, IČO: 48246301

Vezměte, prosím, na vědomí, že pokud nemáme nějaké zboží na skladě, vyhrazujeme si právo nahradit nejbližší alternativu

Udržitelnost a znovupoužitelnost:

Po spotřebování čatní mohou malé skleničky složit pro další účely - mohou být použité například pro koření nebo jako malé svícny.

2 199 Kč
Dostupnost: Skladem
Kód: 1061
Adventní degustační kalendář čatní
Vánoční kalendář Beydyzka
ZDARMAZDARMA

Detailní popis produktu

Balení obsahuje:

  • Čatní z červené cibule s portským vínem a tymiánem

( červená cibule 80 %, olivový olej, tmavý třtinový cukr, balzamikový ocet, červený vinný ocet,  portské víno, čerstvý tymián 2%,sušený česnek, sůl, černý pepř)

alergen: vyznačeno tučně

  • Pikantní švestkové čatní

(švestky 65 %, červený vinný ocet, zázvor, hořčičná semínka, kmín, chilli, skořice, cukr, sůl)

alergen: vyznačeno tučně

  • Paprikové čatní

(červená paprika kapie 90 %,slunečnicový olej, cukr 20 %, citrónová šťáva, chilli 0,05 %, sůl)

alergen: neobsahuje

  • Brusinkové s pomerančem a skořicí

(brusinky 50 %, pomeranče 20 %, pomerančová šťáva, červený vinný ocet, cukr, skořice, muškátový oříšek, pepř, sůl)

alergen: vyznačeno tučně

  • Mangové čatní s chutí Indie

(mango 90 %, cibule 10 %,cukr 12 %, jablečný ocet, hořčičné semínko, rozinky,kardamon,fenyklové semínko, koření garam masala, sůl)

alergen: vyznačeno tučně

  • Cibulové čatní SMOKED

(červená cibule 80 %, olivový olej, tmavý třtinový cukr, balzamikový ocet, červený vinný ocet,  uzené aroma, sůl, černý pepř)

alergen: vyznačeno tučně

  • Slaninovo-cibulové čatní

(červená cibule 80 %,anglická slanina 32%, olivový olej, tmavý třtinový cukr, balzamikový ocet, červený vinný ocet, káva, uzené aroma, sůl, černý pepř)

alergen: vyznačeno tučně

  • Dýňové čatní s rozinkami

(dýně hokaido 90%, cibule, cukr třtinový, jablečný ocet, jablka 5%, zázvor, rozinky 10%,česnek, skořice, sůl)

alergen: vyznačeno tučně

  • Hruškovo-jablečné čatní

: (hrušky 40 %, cibule 20 %, jablka 20 %, citronová kůra, sušený česnek, zázvor, rozinky, fenyklová semena, citron,  jablečný ocet, koření,  cukr 15 %, sůl)

alergen: vyznačeno tučně

  • Meruňkové s bazalkou a špetkou chilli

(meruňky 90%, cibule, olivový olej, cukr třtinový, jablečný ocet, bazalka, koriandr,mleté chilli 0,1% sůl, pepř)

alergen: vyznačeno tučně

  • Cibulové s olejem z bílých lanýžů

(červená cibule 80 %, slunečnicový olej, cukr třtinový 15 %, červený vinný ocet, sušený česnek, lanýžový olej 12 %(extra panenský olivový olej, nálev z bílých lanýžů 2,5%, sůl, pepř černý)

alergen: vyznačeno tučně

  • Černorybízové s červeným pepřem a tymiánem

(černý rybíz 70 %, cibule červená 10 %, cukr 15 %, balzamikový ocet, červený vinný ocet, sušený červený pepř 2 %, tymián čerstvý, sůl)

alergen: vyznačeno tučně

  • Ananasové čatní

(ananas 85%, cibule 35%, třtinový cukr, jablečný ocet, zázvor, česnek, skořice, citrónová šťáva, olivový olej, sůl, pepř)

alergen: vyznačeno tučně

  • Čatní ze žluté cibule s mandlemi a sušenými meruňkami

(cibule 80 %, olivový olej, tmavý třtinový cukr, balzamikový ocet, červený vinný ocet, mandle 25%, sušené meruňky 15%, sůl, černý pepř)

alergen: vyznačeno tučně

  • Čatní cibulové s jalapeňo

( červená cibule 80 %, olivový olej, tmavý třtinový cukr, balzamikový ocet, červený vinný ocet,  papričky jalapeňo 1 %, sůl, černý pepř)

alergen: vyznačeno tučně

  • Datlové čatní

(sušené datle 70 %, cibule 4 %, mrkev 18%,sušený česnek, sušený zázvor, čerstvý zázvor, jablečný ocet 18 %, pomerančová šťáva, kajenský pepř,třtinový cukr 15 %, sůl )

alergen: vyznačeno tučně

  • Rajčatové čatní jemně pikantní

(rajčata 85 %, chilli, bazalka, olivový olej,citrónová šťáva, cukr, pektin)

alergen: není

  •  Cibulové na černém pivu s konfitovaným česnekem

(červená cibule 80 %, olivový olej, cukr, černé pivo 10 %, balzamikový ocet, červený vinný ocet, konfitovaný česnek 7 % (olivový olej, byliny, česnek), sůl, černý pepř)

alergeny: vyznačeno tučně

  • Cibulové s fíky a ořechy

(fíky 40 %, cibule červená 40 %, slunečnicový olej, vlašské ořechy 10 %, cukr třtinový 20 %, červený vinný ocet, balzamikový ocet, sůl, pepř černý)

Alergen: vyznačeno tučně

  • Pomerančové čatní se zázvorem

(pomeranče 60%, pomerančová štáva,mrkev 5%  cukr, vinný bilý ocet,  zázvor 5%, sůl, pepř)

Alergen: vyznačeno tučně

  • Višňové čatní s divokým kořením

(červená cibule 55%, višně 50%, olivový olej, třtinový cukr, balzamicový a vinný ocet, bobkový list mletý, jalovec mletý, nové koření mleté,mletý zázvor, sůl, pepř)

Alergen: vyznačeno tučně

  • Rebarborové čatní

(rebarbora 80%, cibule 10%, jablečný ocet 18%, cukr třtinový, mletý hřebíček,mleté hořčičné semínko, mletý pepř, sůl)

alergen: vyznačeno tučně

  • Jahodové čatní

(jahody 90%, cibule 5%, cukt třtinový, červený vinný ocet, balzamikový ocet, chilli, zázvor, pepř mletý , sůl)

alergen: vyznačeno tučně

  • Čatní z červené řepy 

(červená řepa 90%, červená cibule 5%, olivový olej, balzamikový ocet,cukr třtinový, sušené brusinky, mletý kardamon, česnek, mletý hřebíček,rozinky, mletý pepř, sůl)

alergen: vyznačeno tučně

Výrobce: Kreativní Kulinářství BEYDYZKA - Radka Bejdáková, Minská 2783, 390 05 Tábor, IČO: 48246301

Vezměte, prosím, na vědomí, že pokud nemáme nějaké zboží na skladě, vyhrazujeme si právo nahradit nejbližší alternativu

Udržitelnost a znovupoužitelnost:

Po spotřebování čatní mohou malé skleničky složit pro další účely - mohou být použité například pro koření nebo jako malé svícny.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: