Chutney - Černorybízové s červeným pepřem a tymiánem
Čatní z černého rybízu s červeným pepřem a tymiánem
- lehce hřejivé i lehce nakyslé.
- fantastické s kozímy sýry, klobásami nebo uzeninami
- dokonalá tečka na sendviče či studené masové pokrmy, ale také koláčky s listového těsta se sýrem
Složení: černý rybíz 80 %, červená cibule 20 %,cukr třtinový , červený vinný ocet, balzamikový ocet, sušený červený pepř,tymián čerstvý, sůl
Alergen: siřičitany
Obsah: 200 g
Trvanlivost: 12 měsíců
Skladování: skladujte v suchu a temnu do 20 °C. Po otevření uchovávejte v chladu do 8 °C a spotřebujte do 2 týdnů.
Výrobce: Radka Bejdáková/ Kreativní Kulinářství BEYDYZKA, Minská 2783, 39005 Tábor, IČO: 4824630